Modigt finns sedan länge i en butik i Umfors i Västerbottens inland. Under några år 2016-2019 drev vi även butik i Avions shopping i Umeå. Från och med hösten 2021 erbjuder vi även en en modern onlineförsäljning.

populära stilar – många märken

Noggrant utvalt. Vi väljer noggrant ut varje enskilt plagg för vi vill det skall kännas bra, länge. Då är vi tillsammans med Dig hållbara över längre tid och dessutom snygga!

-If You dress good, you feel good. -If you feel gool, you make good.

Hur modig är du?

I vårt sortiment vilar kläder från kända & okända leverantörer. Vi hjälper dig om du vill hitta plaggen som får just Dig att lyfta, sprida glädje och känna värme. Kom förbi & fynda i vår nya PopUp i Umeå på Kungsgatan i MVG.

COOL

Att vara avspänd och lugn är inte alltid lätt. Om du mår bra kommer du långt på vägen och kan lättare bidra till omgivningens lyster och positivism.

URBAN

Med världsvanan kommer säkerheten, säkerheten att vara älskvärd och trivas med livet, omgivningen och dig själv. Vandra i staden och umgås i solen ger energi.

COUNTRY

Vi tror att människan måste vara nära med naturen. Då mår både den och du bra. Att kunna vara både i staden och på ladsbygden är en ynnest! Ta vara på det

varumärken vi jobbar med