Retur & reklamation

Som kund hos oss på Modigt  har du alltid 14 dagars öppet köp från att du mottagit leveransen. Detta förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i originalförpackning och ursprungligt skick med alla etiketter kvar. Vi har alltid fria byten och du får med en returfraktsedel i ditt paket. Vi har bytesrätt i 30 dagar och då får du antingen byta varan eller tillgodo. Om du väljer att returnera din order står du som kund för eventuell fakturaavgift och returfrakt och den betalar du in på din originalfaktura.

Retur

Vill du returnera varan? Skicka tillbaka varan i originalskick tillsammans med retursedeln du får med och använd vår returfraktsedel som finns i paketet. Vid retur står du för returkostnaden på 49:- så den dras av i efterhand vid återbetalning på din beställning.
Gör så här:
* Fyll i retursedeln och lägg den i returpåsen tillsammans med varan 
* Tejpa fast returfraktsedeln på paketet 
* Lämna in paketet hos ditt postombud 

 
Byten

Vi har alltid fria byten med fri returfrakt. Vid ett vanligt byte skickar du tillbaka varan du önskar byta och fyller i vad du vill byta till på din retursedel. Observera att den nya varan måste kosta lika mycket eller mindre än du returnerar. Vill du byta till en dyrare vara går det bra att göra ett snabbyte. 
Snabbyte – Om du vill göra ett snabbt byte kan du lägga en ny beställning på det du vill byta till. Skicka sedan tillbaka varan och fyll i att du gjort ett snabbyte så står vi för returfrakten. Returfraktsedel medföljer i paketet.


Reklamation/fel vara

Reklamerar du din vara p.g.a skada eller att vi felexpedierat dig kan vi ersätta dig med en ny vara eller ge full återbetalning. Är din vara en reklamation står självklart vi för eventuell frakt- och fakturaavgift. Kontakta alltid Modigt på modigt@umfors.se innan du returnerar varan.