Köpvillkor

Modigt bedriver näthandel och har även en fysisk butik i Umfors. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella prisfel som kan uppkomma. Kontakta oss gärna om Du har frågor kring lagersaldo eller om en eventuellt slutsåld vara går att förhandsboka. I priserna ingår 25% moms. Avtalet mellan oss och dig som kund ingås när Du godkänt Din beställning.


Leverans

Vi levererar endast inom Sverige och beräknad leveranstid är 2-7 postdagar (kan skickas till andra länder, då står ni som kund för frakten till ditt land).


Beställningar

Modigt har fri frakt på alla ordrar över 500:- (ordrar under denna summa kostar 49:- i frakt) och de skickas med Postnord eller DHL. Det gäller ordrar inom Sverige.
Vi bjuder på fria byten så att du kostnadsfritt kan byta dina varor. Vid retur dras en returavgift på 49:- när vi gör din återbetalning. För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 300:- som täcker kostnader för outlösta paket.


Återköp, byten & reklamationer

Som kund hos oss på Modigt  har du alltid 14 dagars öppet köp från att du mottagit leveransen. Detta förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i originalförpackning och ursprungligt skick med alla etiketter kvar. Vi har alltid fria byten och du får med en returfraktsedel i ditt paket. Vi har bytesrätt i 30 dagar och då får du antingen byta varan eller tillgodo. Om du väljer att returnera din order står du som kund för eventuell fakturaavgift och returfrakt och den betalar du in på din originalfaktura.


Retur

Vill du returnera varan? Skicka tillbaka varan i originalskick tillsammans med retursedeln du får med och använd vår returfraktsedel som finns i paketet. Vid retur står du för returkostnaden på 49:- så den dras av i efterhand vid återbetalning på din beställning.

Gör så här:
* Fyll i retursedeln och lägg den i returpåsen tillsammans med varan 
* Tejpa fast returfraktsedeln på paketet 
* Lämna in paketet hos ditt postombud 


Byten

Vi har alltid fria byten med fri returfrakt. Vid ett vanligt byte skickar du tillbaka varan du önskar byta och fyller i vad du vill byta till på din retursedel. Observera att den nya varan måste kosta lika mycket eller mindre än du returnerar. Vill du byta till en dyrare vara går det bra att göra ett snabbyte. 

Snabbyte – Om du vill göra ett snabbt byte kan du lägga en ny beställning på det du vill byta till. Skicka sedan tillbaka varan och fyll i att du gjort ett snabbyte så står vi för returfrakten. Returfraktsedel medföljer i paketet.


Reklamation/fel vara

Reklamerar du din vara p.g.a skada eller att vi felexpedierat dig kan vi ersätta dig med en ny vara eller ge full återbetalning. Är din vara en reklamation står självklart vi för eventuell frakt- och fakturaavgift. Kontakta alltid Modigt på modigt@umfors.se innan du returnerar varan.


Återbetalning

Vid återbetalning sätter vi tillbaka varuvärdet minus en returfraktkostnad på 49:- till samma kort du betalade med.


Betalsätt

Konto-/kreditkort och faktura genom Payson.

 

Reservation

Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet, prisändringar, slutförsäljning av varor. Modigt förbehåller sej rätten att justera e v priser och prisfel. Vi kan inte ge någon garanti på att bilderna på plaggen återger varans verkliga utseende och färg.


PUL

Vi behandlar all information enligt PUL (personuppgiftslagen). Betalnings och personuppgifter registreras genom säkra sidor på nätet.


Force Majeure

Det innebär att det finns omständigheter som frigör Modigt från att fullgöra viss förpliktelse från ett avtal. Dessa omständigheterna innefattar krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution eller uppror eller på grund av myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad eller liknande händelse.